Antalya Manavgat Yangin - Jshc Auh Sia3m / Manavgat'ta dün başlayan ve halen süren yangında 3 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

Antalya Manavgat Yangin - Jshc Auh Sia3m / Manavgat'ta dün başlayan ve halen süren yangında 3 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.. Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayılan alevlere havadan ve karadan müdahale ediliyor. İhbar üzerine bölgeye antalya büyükşehir belediyesi i̇tfaiyesi sevk edildi. Antalya manavgat'taki yangın kontrol altına alındı. Antalya'nın manavgat ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangına müdahale ediliyor. Antalya'nın manavgat ilçesindeki yangın saat 12.05 sıralarında yeniköy, sarılar, baraj bölgesi ve gebece bölgesinde eş zamanlı çıktı.

Antalya'nın manavgat ilçesinde farklı noktalarda çıkan orman yangını, rüzgarın vali yazıcı, orman genel müdürü bekir karacabey ile birlikte helikopterle havadan yangın söndürme çalışmalarını inceledi. .manavgat yangın haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangınında 1.2 hektarlık kızılçam ormanı zarar gördü. Manavgat kent merkezine ise kül yağdığı belirtiliyor. Antalya'nın manavgat ilçesi taşağıl mahallesinde saat 12.00 sıralarında başlayan orman yangınına 45 yangın söndürme görevlisi, 15 arazözle müdahale edildi.

Yvmtq V5lm8m
Yvmtq V5lm8m from iaahbr.tmgrup.com.tr
Antalya'nın manavgat ilçesinde ev, samanlık ve ormanlık alanda çıkan yangın söndürüldü. Bugün saat 12.00 sıralarında antalya'nın manavgat ilçesi yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda yangın çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesine bağlı kadılar mahallesi'nde ormanda yangın çıktı. Giriş:02 temmuz 2019 17:38 güncelleme:07 haziran 2021. Antalya manavgat'taki yangın kontrol altına alındı. Manavgat'ta dün başlayan ve halen süren yangında 3 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi. Antalya'da manavgat'a bağlı gündoğdu mahallesi vahaplı mevkisinde ormanlık alanda saat 22.00 sıralarında yangın çıktı. İlk belirlemelere göre yangında can kaybı olmadığı öğrenildi.

Antalya'da manavgat'a bağlı gündoğdu mahallesi vahaplı mevkisinde ormanlık alanda saat 22.00 sıralarında yangın çıktı.

Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürüldü. Antalya afad müdürlüğü'nden 3 araç ve 11 personel bölgede görevlendirilmiştir. Antalya manavgat yangın son dakika gelişmesi! 28 temmuz 2021 tarihinde antalya manavgat ilçesi yeniköy mevkiinde ormanlık alanda yangın çıkmıştır. Antalya'nın manavgat ilçesine bağlı kadılar mahallesi'nde ormanda yangın çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde üç ayrı noktada çıkan orman yangını rüzgarın da şiddetiyle etkisini sürdürüyor. Antalya manavgat yangın ile ilgili 1 haber listeleniyor. Antalya manavgat'ta orman yangını ! Manavgat'ta dün başlayan ve halen süren yangında 3 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi. Antalya'nın manavgat ilçesinde saat 12.05'te farklı noktalarda yangın başladı. Antalya'nın manavgat ilçesi yeniköy mahallesi'ndeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Antalya'da manavgat'a bağlı gündoğdu mahallesi vahaplı mevkisinde ormanlık alanda saat 22.00 sıralarında yangın çıktı. Antalya manavgat yangını söndürüldü mü, son durum ne?

Antalya'nın manavgat ilçesinde saat 12.05'te farklı noktalarda yangın başladı. Henüz sebebi bilinmeyen yangın büyüyerek hızla yayıldı. Antalya'nın manavgat ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangına müdahale ediliyor. Yangını görenlerin haber vermesi üzerine bölgeye yangın söndürme ekipleri sevk edildi. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı.

Tgmm3umvkmzibm
Tgmm3umvkmzibm from icdn.turkiyegazetesi.com.tr
Yangın, bugün manavgat'ın gündoğdu mahallesi vahaplı eski mezarlığı yakınlarında çıktı. Yangına 4 yangın söndürme helikopteri, 1 amfibi uçak, çok sayıda arazöz ve iş makinesi ile müdahale edildiği bildirildi. Turizm cenneti antalya manavgat'taki 4 ayrı noktada yangın çıktı. Havadan ve karadan müdahalenin sürdüğü yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı. Yangınlara 13 dakika içinde müdahale edildi. Sebebi henüz bilinmeyen yangında alevler kısa sürede geniş alana yayıldı. İhbar üzerine bölgeye antalya büyükşehir belediyesi i̇tfaiyesi sevk edildi. Antalya'nın manavgat ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangına müdahale ediliyor.

Orman yangınına manavgat orman i̇şletme müdürlüğü ve antalya büyükşehir belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri müdahale etti.

Antalya'nın manavgat ilçesi taşağıl mahallesinde saat 12.00 sıralarında başlayan orman yangınına 45 yangın söndürme görevlisi, 15 arazözle müdahale edildi. Antalya manavgat yangını söndürüldü mü, son durum ne? Antalya'nın manavgat ilçesinde farklı noktalarda çıkan orman yangını, rüzgarın vali yazıcı, orman genel müdürü bekir karacabey ile birlikte helikopterle havadan yangın söndürme çalışmalarını inceledi. Havadan ve karadan müdahalenin devam ettiği yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürüldü. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde ormanda çıkan yangın devam ederken, yangına müdahale eden bir orman işçisi yaralandı. Antalya'nın manavgat ilçesinde ev, samanlık ve ormanlık alanda çıkan yangın söndürüldü. Oymapınar mahallesi'nde üç ayrı noktadan çıktığı iddia edilen yangın kısa sürede yayıldı. Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayılan alevlere havadan ve karadan müdahale ediliyor. Yaylaalan mahallesi'nde ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Antalya manavgat yangın son dakika gelişmesi! .manavgat yangın haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Manavgat'ta dün başlayan ve halen süren yangında 3 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi. Oymapınar mahallesi'nde üç ayrı noktadan çıktığı iddia edilen yangın kısa sürede yayıldı. Yaklaşık 2 saatlik müdahalenin ardından yangın söndürülürken, soğutma çalışmaları devam ediyor. Bölgede bulunan bakan pakdemirli antalya manavgat yangını kontrol altında ancak gece saatlerinde akseki'de devam eden bir yangın var açıklamasını yaptı. Havadan ve karadan müdahalenin devam ettiği yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı.

Vdwvsjaximsvam
Vdwvsjaximsvam from i.internethaber.com
Antalya'da manavgat'a bağlı gündoğdu mahallesi vahaplı mevkisinde ormanlık alanda saat 22.00 sıralarında yangın çıktı. Henüz sebebi bilinmeyen yangın büyüyerek hızla yayıldı. Bugün saat 12.00 sıralarında antalya'nın manavgat ilçesi yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda yangın çıktı. Oymapınar mahallesi'nde üç ayrı noktadan çıktığı iddia edilen yangın kısa sürede yayıldı. Havadan ve karadan müdahalenin devam ettiği yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı. .manavgat yangın haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. İhbar üzerine bölgeye antalya büyükşehir belediyesi i̇tfaiyesi sevk edildi. Antalya manavgat yangın son dakika gelişmesi!

Orman yangınına manavgat orman i̇şletme müdürlüğü ve antalya büyükşehir belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri müdahale etti.

Yaylaalan mahallesi'nde ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. .manavgat yangın haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Yangını görenlerin haber vermesi üzerine bölgeye yangın söndürme ekipleri sevk edildi. Manavgat'ta dün başlayan ve halen süren yangında 3 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi. Yangın, bugün manavgat'ın gündoğdu mahallesi vahaplı eski mezarlığı yakınlarında çıktı. Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayılan alevlere havadan ve karadan müdahale ediliyor. Antalya manavgat'ta orman yangını türkiye'nin canını yaktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde saat 12.05'te farklı noktalarda yangın başladı. Antalya afad müdürlüğü'nden 3 araç ve 11 personel bölgede görevlendirilmiştir. Havadan ve karadan müdahalenin devam ettiği yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı. Antalya'nın manavgat ilçesinde ev, samanlık ve ormanlık alanda çıkan yangın söndürüldü. Giriş:02 temmuz 2019 17:38 güncelleme:07 haziran 2021. Yaklaşık 2 saatlik müdahalenin ardından yangın söndürülürken, soğutma çalışmaları devam ediyor.

Manavgat'ın kum mevkiindeki yat çekek yerinde bakım için bulunan 200 kişilik gezi teknesinde, öğle saatlerinde yangın çıktı antalya manavgat. Turizm cenneti antalya manavgat'taki 4 ayrı noktada yangın çıktı.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama